Peulvruchten

Peulvruchten zijn kleine voedzame vitaminebommetjes. Rijk aan vezels en bevatten veel vitamines en plantaardige eiwitten.
Gedroogd blijven de peulvruchten langer houdbaar. Na weken en koken heeft u een bron aan voedingswaarde op tafel staan. Met een bijzonder lekker smaak.

  • Grauwe erwten
  • Groene erwten
  • Groene spliterwten
  • Kapucijners
  • Kikkererwten

  • Groene linzen
  • Rode linzen

  • Gekookte maïs
  • Mini maïs
  • Popmaïs
  • Suikermaïs

  • Bruine bonen
  • Kidneybonen
  • Kievitsbonen
  • Limabonen
  • Pronkers
  • Witte bonen
  • Zwarte bonen


Kemkers · Een Bon Vivant In-site product
''

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.