Fruit
Druiven
- Blauwe druif
- Pitloos
- Witte druif
Zacht fruit
- Aardbeien
- Bramen
- Bosbessen
- Frambozen
Appels
- Dijkmans zoete appel (voor stamppotten, bijv. hete bliksem)
- Elstar groot en klein
- Fuji Nieuwe oogst
- Golden delicious; met blosje, fris zoet
- Goudreinet
- Granny smith
- Jazz
- Jonagold
- Kanzi
- Pink lady
- Pinova
- Royaal gala
Citrus
Heerlijk fris en de ultieme vitamine C bron.
- Citroenen
- Grapefruit; rood vlezig
- Limoen
- Mandarijnen
- Minneola
- Navel sinaasappels groot/ middel/ klein
- Perssinaasappels
- Pomelo
Peren
- Conference; handpeer
- Gieser Wildeman
- Doyenne du Comise
- St Remy
Bananen
- Bakbananen
- Turbana bananen
Meloen
- Canteloupe
- Charantais
- Galia
- Honing
- Piel de Sapo
- Watermeloen
Exoten
- Ananas (altijd gratis voor u geschild!)
- Avocado
- Dadels, gekonfijt
- Granaatappel
- Kiwi; klein en groot
- Kiwi geel
- Mango
- Papaja
- Passiefruit
- Vijgen
“De druiven zijn heerlijk
sappig en zoet.
En genot om te eten.”
Dhr. van Buuren
Tip: maak zelf bananenijs!
Eenvoudig en na invriezen super snel te bereiden.
Pel de banaan en leg hem een dag in de vriezer. Eventueel kunt u vlak voor het serveren de banaan prakken. Heerlijk puur natuur!
U kunt ook de banaan, samen met wat yoghurt en honing in een keukenmachine hakken.